// što mi nudimo

Softver. Znanje. Inovacija.

GUARANTEE REVOLUTION nudi izradu softvera prilagođenog upravo potrebama vašeg poslovanja. Softvere izrađene po narudžbi razvijamo prema potrebama svakog naručitelja te u bliskoj suradnji s njim. Uz pomoć softvera izrađenog po narudžbi organizacije mogu obavljati specifične radne zadatke onako kako to njima odgovora te biti efikasnije i brže.

Brza Podrška

Trebate pomoć? Uvijek smo spremni pružiti brzu podršku.

Jedinstven Dizajn

Pomoći ćemo vam testirati nove ideje dok dijelite svoje.

...
...
...
...
// Iskustvo. Izvršenje. Izvrsnost.

Prednosti softvera izrađenog po mjeri

Vjerojatno ste se tijekom svog poslovanja našili u situaciji da želite određen posao obaviti na određen način, no na tržištu niste pronašli softver koji bi vam to omogućio. U takvim slučajevima softver izrađen po narudžbi je najbolje rješenje.

// unaprijedite vaše poslovanje

Razlozi izrade
softvera po mjeri

Individualan pristup svakom projektu i klijentu.

Pri izradi softvera po narudžbi svakom projektu i klijentu pristupamo individualno, poštujući sve njegove zahtjeve i potrebe.

Softver razvijen prema vašim potrebama i u suradnji s vama.

Pri razvoju softvera po narudžbi s vama ćemo definirati koncept, ciljeve, dizajn i funkcionalnosti.

Inovativna tehnološka rješenja.

Aktivno pratimo razvoj tehnologije i trendove na području razvoja softvera kako bismo vam isporučili inovativno tehnološko rješenje.

Razvoj i implementacija prilagođenih funkcionalnosti.

Kod izrade softvera po narudžbi razvijamo i implementiramo posebno prilagođene funkcionalnosti kako bi vam isporučili softver koji će u potpunosti udovoljiti svim vašim specifičnim poslovnim zahtjevima..

Bolja organizacija poslovnih procesa.

Odabirom softvera izrađenog po narudžbi dobit ćete softver koji se u potpunosti prilagođava vama, a ne obrnuto. Što znači da ćete biti u mogućnosti efikasno organizirati sve poslovne procese.

Ušteda vremena u svakodnevnom poslovanju.

Softverom koji je prilagođen vama dobit ćete mogućnost efikasne organizacije vremena i koordinacije zaposlenika te nećete bespotrebno gubiti vrijeme na prilagođavanje gotovih rješenja vašim potrebama.

// Za vas ćemo razviti softver koji će pratiti potrebe vašeg poslovanja.

ZATRAŽITE PONUDU